Valparna

7. mar, 2017

Valparna

Det är lugn o ro i valpkojan nu! Luna ville ha eget tak över huvudet och då blev det så ! Hon är väldigt beskyddande mot sin små:) Petar man det minsta på dem, tvättas de nogrannt igen ! Lyfta dem från henne är det inte tal om och man lyfter inte så små i onödan! Därför blir det lite skralt med bilder dem första dagarna nu!  

Det var lite dramatiskt när stora Simson 236 gram ville ut! Ett tag trodde jag vi skulle packa in hela gänget för att åka till Djursjukhuste! Luna löste det med nöd o näppe till slut och tur jag  gått på reproduktion kurser! Detta var Lunas sista kull och hon ska få bli ung pensionär nu:)

Alla har fått sina "arbetsnamn"så ni vet vem som är vem när jag uppdaterar er vad som händer här:) Sedan blir det annat namn till stamtavlan och til slut namn ni ger till valpen!

Jagger , Spencer, Simson , Avicci och Domino:)

Vi hörs:)

 

 

 

 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan