Jagger

10. mar, 2017

Jagger

Nu leder Domino viktligan:)  Lilleman Spencer kämpar på och blir riktigt förbaskad om mjölken inte rinner till på studs:)

Jagger får vara dagens bild❤Han är så  blank och fin i det svarta ,med en vit fläck på nacken ! Även från hakan ner mot magen är det vitt, 4 korta vita strumpor har han också:) Han kan också tjoa till högt om man stör:)  Simson är kolugn och sover hela vägen till vågskålen och säger inte ett pip ! Mamma Luna är väldigt vaktig om sina små men har börjat acceptera lite mer, jag hantera dem ! Måste ju kolla allt är ok! Ut vill Lluna helst inte gå men måste ju det ändå! Hon ha så bråttom hem till sin små, så jag knappt hänger med i kopplet ❤ Hon som aldrig drar i kopplet liknar just nu mest en slädhund 🤪

Nu blir det Lets Dance!

Vi hörs!

 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan