Strålande vårväder och Rosa vecka 4 i sin dräktighet!

2. apr, 2017

Strålande vårväder och Rosa vecka 4 i sin dräktighet!

Börjar med Rosa denna gång! Tror med all säkerhet  hon är dräktig❤Hon mår alldeles förfärligt illa och ratar all sin mat! Allt stämmer med tiden, då  äggen fäster i  livmodern nu   en del tikar mår illa då ! Som sagt innan har Rosa  aldrig sagt nej till någon mat förrut!

Hoppas hon är som sin mor och mår illa några dagar bara  och inte som Luna i fem veckor!!! Vill absolut inte börja med tvångsmatning igen🤪

Livet är just nu lite kaotiskt med en matstrejkande dräktig tik, en skendräktig som piper hela tiden!! 

Valparna ja dem blir sötare och sötare! Pälsen växer och snart är det små bomullstussar:) Lite försiktiga än och väääldigt matglada...halleluja:)

Tv är spännande ja allt som rör sig egentligen:)  Leker lite försynt med varann nu.Skäller, morrar och kan vifta på svansen! 

Valparna har nu fått hälsa på mina andra damer och det var ok..nästan! Vi har ju hönsmamman Luna som i alla fall inte morrar längre, om någon av damerna kommer för nära hennes juveler:) Det går framåt sakta men säkert!

 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan