Rosa vecka 5

9. apr, 2017

Rosa vecka 5

Tiden rusar iväg när man har  valpar hemma:) Rosa börjar redan sin femte vecka i dräktighet!en! Hundmat ratar hon fortfarande och tur är hon gillar månniskomat och Frolic!

Rosa är precis lika besvärlig med maten som Luna var🤪Hoppas riktiga matlusten kommer snart !

Igår hade vi besök av Simsons blivande matte med lillmatte som bor ganska nära mig  ! Hans gener stannar i min kennel men ska bo och ägas av  sin familj i Billdal:) det var inte lätt denna gång att välja vilken valp som skulle till fodervärd men Simson har satt ett extra tasstryck i mitt hjärta:. Kansek för han var b l a så svår att få ut ur Luna . Trodde verkligen det skulle gå illa vid valpningen. Nu är han här, frisk och verkar hitills ha det jag önskar? Mycket kan dock ändras under uppväxten!  

Viktligan leds fortfarande av Domino men som god tvåa är nu Jagger och trea Simson ! Spencer o Avicci börjar också  snart närma sig ett kilo  :) 

Sötåldern är här på valparna nu och jag vill behålla alla❤ 

På bilden visar Spencer han nu kan marscharera! 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan