Dag 46 för Rosa

26. apr, 2017

Dag 46 för Rosa

Nu rusar tiden iväg ! Rosa är redan på  dag 46. Hon sitter mest och flåsar hela dagen:) Där är ju inbyggda element på damen just nu:) Rosas vikt har ökat, så ska man gå efter det, är där 10 valpar i magen🤪Hoppas bara det inte är få och jättestora ? Tror nog det blir röntgen ändå! Är mest orolig för  hon har för mycket fostervatten och då kan värkarbettet inte bli så bra! 

Valparna mår utmärkt och har nu sovit från ca 2200-0600 i två hela nätter :) Det är ju mycket mer bus och spring  nu i vaket tillstånd, då blir en liten sudd ganska  trött:) Nästan alla har bokat hämtning av sin valp och jag ska boka tid för valpbesiktning .Registreringen av kullen är gjord och nu väntar vi på deras stamtavlor:) 

Imorgon ska gänget få åka bil för första gången och springa i gräset på tomten i Onsala! Lite har dem varit ute men gillade inte den iskalla vinden:) Idag blir det besök för jagger/Bisse och vi ska piffa till honom med ett bad! 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan