Rosa dag 55

5. maj, 2017

Rosa dag 55

 Imorgon ska Bisse/ Jagger få åka hem till sin matte i Borås! Söndag åker Domino hem till Kullavik och sin familj , måndag åker Spencer hem till matte/husse i Mölndal och tisdag flyttar Dali till sin familj i  Småland! Simson får jag ha ett tag till:) 

Nästa vecka kan vad som helst hända ang valpning, då Rosa har så många i magen! Är beredd från dag 57 och lämnar henne inte en sekund då:) 2 av valparna låg väldigt högt upp under ryggraden sa veterinären när jag visades röntgenbilderna och svåra att se, hoppas nu inte där är fler som gömmer sig där under ! Är allt lite nervös innan valpningen och det blir tufft för Rosa med så stor kull! Nu hoppas jag allt går bra och Rosa får en lätt valpning som sin mamma Lilly som födde 9 valpar på drygt tre timmar❤

På bilden lite "verktyg" som jag använder.Kardan BARA till tassarna!

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan