Mors dag! Scilla på bilden.Tjock o go :)

28. maj, 2017

Mors dag! Scilla på bilden.Tjock o go :)

Här händer mycket dag för dag nu:) Det ändras färger,vissa kan skälla, en  del har kommit på hur man viftar på lilla svansen och alla kan höra nu ! En liten promenad i valphagen kan alla också ta om än fortfarande på vingliga små ben :)Alla är i gott sällskap av mormor Lilly som hjälper sin dotter Rosa  att tvättar  dem ideligen  🤪 Farmor Isa tar en lov in  i valphagen ibland, för att se allt står rätt till och vill hemskt gärna sova där  :) Tant Luna kollar läget ibland också men hennes småttingar har nyss fyttat, så hon är inte så himla sugen på småttingarna just nu .Bra mina damer lär småttingarna hundspråket :)

Kommer vara  svårt att välja vilken som ska stanna i kenneln! Hade tänkt en tik med färg jag inte har men men?? Sedan har ju färgen ingen större betydelse egentligen men önska kan man:)

Idag har det nästan varit tropiskt väder med varma regnskurar och solsken om vartannat och massa värme😀

Hoppas alla får en fin Mors Dag !

 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan