Glad Pingst o busigt värre :)

2. jun, 2017

Glad Pingst o busigt värre :)

Nu har buset kommit igång tiil farmor Isa och mormor Lillys stora glädje:) Rosa har fullt upp med att ge di och hålla rent i valphagen! Hon är en strålande duktig mamma ! Lilly slikner fortfarande in, för att se dottern Rosa gjort rent ordentligt:)

Lilly har blivit som en valp igen efter sin låååånga skendräktighet som äntligen är över🤪Tänk hon blev så påverkad av Luna och Rosas valpar:) 

Nu är allt frid och fröjd! Alla äter som hästar och jag hör inte ett pip på hela natten...underbart:)

Tycker själv jag fått en trevlig kull som verkar orädda och framåt! En av dem ska bli assistenhund och jag undrar vem det blir? Havanaisen är ju en klok och lättlärd hund  och  det ska bli spännande att följa den utbildningen:) 

Tack Monica o Bengt för ett  riktigt brev med frimärke och två fina kort på Spencer som brevbäraren kom med:) Kändes riktigt trevligt med ett riktigt brev❤

Önskar Er Alla en Glad Pingst!

 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan