Ringträning med Simson o Zindy tänder

18. sep, 2017

Ringträning med Simson o Zindy tänder

Simson har varit på ringträning och det gick ganska bra! Lite läskigt var det med dem stora hundarna som var med! Inte hellerså kul att stå på trimbordet och en vilt främmande människa skulle känna på honom 🤪 så det får vi allt träna mer på! Spårvagnen och bussen  klarade han galant! Gossen börjar bli såfin och  ståtlig så! Könsmognaden  börjar allt visa sig lite ? Det händer extra mycket i knopp o kropp nu ! Spökåldern lurar också lite bakom hörnet! Kanske blommar ut lagom tilll utställningen i november!!!

Zindy har tappat fyra tänder och fyra nya tittar upp! Alltid lika skönt att slippa piryatänderna:) Inga dubletter än så länge och just nu har vi ofta dragkamp med mina raggsockor som brukar få loss valptänderna! 

Lilla fröken är annars en väldigt pigg och kavat tjej ! Matlusten är på topp, så vi får allt  lugna ner oss med fodergivan nu lite grann ! 

Fick ett handskrivet brev av brevbäraren och det är extra spännande med sådant! I brevet fanns också två fina kort på Spencer, tack hela fina familjen för det ❤ 

 

 

 

 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan