Utställning och spår

24. sep, 2017

Utställning och spår

Då har Simson,Zindy och Vide varit på sin första utställning! Alla tre fick finfin kritik som jag är mycket nöjd med! 

Ziggy /Mimosa) var där och hälsade på ! Så härligt höra  valparna  är trygga/ glada och högt älskade av sina familjer :)

Vide var nog gladast i ringen med mest skutt o hopp men hans unga matte (10 år) visade honom så duktigt!

Simson tycker dock det är väldigt läskigt med utställning nu , så vi tränar vidare i mycket lugn takt !  Simson har nog klivit in i spökåldern lite grann och kan numer även lyfta på benet på sin kissrunda :) Alltså lite könsmogen och lite "spökrädd" ! Det händer mycket med kropp o knopp just nu🤪

Lilla Zindy pinnade på bra i ringen och var inte så värst bekymrad över stora brukshundar runt omkring - än !  

Det blir ingen utställning i Växjö för oss , då jag tror den är för stor för Simson  just nu:) Vi har anmält oss till en liten inofficiell utställning i Kungälvstrakten istället! Vi satsar på My Dog 2018 istället och det är så  skönt med hemmaplan :) 

1 oktober ska vi träna med Luna att spåra för första gången! I vår frys ligger nu rådjursklövar🤪 och blod som ska användas till detta ändamål! Spårsele och lina på 15 m är beställt:) Kanske damen till slut kan hjälpa oss hitta kantareller :) Ska bli så spännande så !  

 Vi hörs!

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan