Snö

20. nov, 2017

Snö

Några härliga dagar med snö har det varit! Första dagen var det kramsnö och inte så lätt för våra pälshundar! Blir snöbollar i pälsen  och under tassar som växer ju längre hunden  är ute  och man får skjölja bort dem med ljummet vatten när man kommer in! När det fryser på blir det inga sådana bollar, tack o lov! Bra att  använda någon fet tassalva under tassarna även när det är  minusgrader!

Hundarna älskar ju det här med snö och rusar runt  i lyckorus  som vettvillingar !

Simson och Zindy tränar lite för Adventutställningen och ibland går de riktigt bra, här hemma då :)! Vi var på ringträning i söndags, Simson med matte och jag! Han travar på bättre o bättre i ringen men...det där med stå på bordet och att främmande ska känna på honom, gillas inte🤪 Zindy ja, blir busigare och busigare och testar nu alla gränser som finns ! Rumsrenheten är det många valpköpare som undrar över! Zindy är rumsren om de inte går mer än tre timmar mellan rastningen 🤔På morgonen, efter 12 timmar sömn är det snabba ryck som gäller, annars läcker hon! Hon har sin egna lilla toa om det kniper! Inte helt lätt det här!

35 dagar til Julafton nu och kanske dags börja handla lite klappar:)

 

 

 

 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan