Ögonlysning

30. jan, 2018

Ögonlysning

Idag fick Isa sin hälsoundersökning. Ögonlysningen var utan anmärkning och hjärtat var också utan anmärkning❤Alltid lite nervöst, innan man vet allt är ok :) En liten bit på väg till  hennes parning är avklarad ! Veterinären heter Inger Carlsson på Västra Djursjukhset som gjorde detta ! Rosa ska hälsotestas men   väntar en månad med det:) Fick också en föreläsning om grön starr av veterinären och är väldigt glad inte hundarna har det! 

Just nu har jag många hundar att hälsotesta! Bishop som kanske ska bli pappa igen till Rosas små?? Är lite sugen på göra om den kombinationen :) Simson ska hälsotestas i maj och då gäller det även palpatorisk undersökning av knäleder! Det gör man 1 gång i livet på hunden men en del tycker fler? Veterinären tycker det räcker med 1 gång:) Det kostar en peng men är  bra att göra, även om det inte ska avlas på hunden:) Läs gärna på skks sida om Patellaluxation 

Idag tittade solen fram lite och jag tror hundarna också tyckte det var härligt! Imorgon regn igen och det är ett elände med pälshundar då! Isa har haft det extra besvärligt med öron och tassar! Tassarna försöker jag torka extra noga på henne! Doppar också hennes tassar i flytande och utspädd Atamon  innan vi går ut! ev svamp gillar inte konserveringsmedel :) Ärdet riktigt besvärligt brukar veterinären skriva ut kortisondroppar som stillar klådan ! Finns också specialschampo för svamp och klåda på Apoteket!

På bilden Isa o monstret :) 

Vi hörs

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan