Alla hjärtans Dag

14. feb, 2018

Alla hjärtans Dag

Nyss hemkommen från en vågad promenad! Här är isgata och hal skare 🤪Att ha dubbar under skorna nu är ett måste! Minns så väl för ett par  år sedan, hur min fot lyckades pricka in en liten isfläck! Gjorde en rejäl vurpa och landade på min hand!Hade aldrig haft något benbrott innan! Det gjorde fruktansvärt ont naturligtvis. Det blev operation och benet förstärktest av en metall platta!  Gips i 6 veckor!! Nu mer är jag mycket försiktig på mina isvandringar! 

Hundarnas tassar far också illa nu! Salt och vass skare!Jag smörjer deras tassar med Försvarets Hudsalva, innan vi  går ut! Annars slickar dem av det. Torkar rent varje tass efter promenaden...phu!! Gäller hålla svamp och infektioner borta. Göteborgsvädret är förfärligt just nu för våra små vänner:)

Isa kollas nogrannt varje dag efter löp till henns förtret :) Tror det snart är på gång!

Glad Alla Hjärtans dag!

 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan