Isa dag 42

7. apr, 2018

Isa dag 42

 Tänk att våren är här och kanske det är dags att ta fram vårkläder? 

Märks också på mina damer som naturligtvis hellre är ute än inne! Så myckat att nosa på när snön töat bort! Snart eller kanske redan dem är här fästingarna? Alltid svårt att ta ställning till ge ett gift mot fästingar på sin vän! Lite som att välja mellan kolera o pest, enl. mig:) Föll till föga förra året för BRAVECTO; då en av mina damer tycks dra till sig massa fästingar och gärna runt ögon och nos🤪Fungerade utmärkt och jag hittade inte en enda fästing på henne! Gillar egentligen inte ge mina raringar gift  men vad gör man?

Imorgon börjar vecka 7 för Isas dräktighet! Snart kan man känna fosterrörelse och se dem , kanske i slutet av veckan, fast då inga större rörelse än, mera som små duttar! Väntar så på det !
Fostren kan också känna när man klappar Isas mage och det gör vi ju så gärna.
Isa kinkar fortfarande med maten och är väldigt bestämd med vad som ska slinka ner i magen. Ryggen är bred och hon är ganska limpformad ! Börjar vagga lite som en anka nu och rör sig i maklig takt, inga hopp o skutt där inte !  Hon har ökat ytterligare 2 cm sedan dag 37 :)) Nu när tillväxten ökar så mycket , undrar man hur stor hon blir egentligen!  

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan