dag 46

11. apr, 2018

dag 46

Dag 46
Isa äter fortfarande lite dåligt med just hundmat :( Kanse blivit bortskämd?? Mår illa från o till men kräks inte..tack o lov! Godast är det ju med människomat, helst Härryda Wienerkorv och torkad kycklinglever men vi vill ju att hon ska äta lite hundmat för dräktig tik också som ibland , lättast kan gå ner på kvällen!. Hon får helt enkelt små portioner flera gånger per dag som helst är utspridda på golvet. Får hon inte det, plockar hon själv ut bitarna och lägger dem på golvet!
Hon kommer nog bli mager som en skrika efter valpningen, då dräktiga tikar näst intill går ner hela dräktighetsvikten vid valpningen ! Vore något för oss människor det :)
Glada ,timida Isa har också börjat få humörsvängningar !! Inte så konstigt då hon ständigt mår illa och med tjock mage ! Stackars Zindy fick sig en åthutning igår ! Hon hade mage vilja leka med Isas kanin och bäver! Resultatet blev....Zindy törs inte ta en enda sak ur leksakslådan nu! Dessa humörsvängningar!
Hon är också ganska introvert nu och gömmer sig i olika hörn för att få vara ifred! Övriga damer är kloka och håller sig på behörigt avstånd och vet med all säkerhet vad som står på!
Skulle däremot Isa pipa till, om jag tex lyfter henne oförsiktiktig ( hon är en pipmaja alltid) så kommer hela flocken till undsättning för att se vad som står på! Ja det är fantastiskt att se hur kloka djur är:)
Isas mage växer så det nästan knakar ! Hon är ju omföderska, så kanske magen bara är större denna gång eller så är där många små valpar eller några få jättestora!! Ja det återstår att se

På bilden Isas valp Bishop från förra kullen ❤

Vi hörs snart igen :)

 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan