Nu är vi på sjätte dagen :)

5. maj, 2018

Nu är vi på sjätte dagen :)

Natten har varit lugn med småtrollen  ❤ Alla har ökat sin vikt med dryga ett hg när jag vägde dem imorse! Ser ut som små knubbsälar som kravlar  omkring i lådan  ! 

Lila Gaspie är en riktig morsgris och vill gärna hänga vid mamma Isas tutte konstant:)  Inte  undra på hans  vikt ökat mest procentuellt ! 

Choklad tiken Iniza sover helst under nallen eller bakom mammas rygg , när det inte dias, lite ifred där tycker hon nog :) Alla valparna är spegelblanka i pälsen, så visst mår dem bra ! 

Färgerna på Iselin Och Eliza är ett frågetecken än! Champagne trodde pappa Caspians matte? Kanske Elize  ? Izelin tycker jag går mer åt guld med vita tecken men funderar lite till!

Nu har färgen inte så stor betydelse tycker jag! Viktigast är valparna  har en sund kropp och fint temperament :)

Choklad tiken kanske stannar i kenneln bara för jag kanske önskar chokladvalpar längre fram ? Har inte bestämt mig riktigt än med vem som ska stanna i kenneln !

Är ju barnsligt förtjust i helsvarta  Havanaiser också och Jazza är så himla fint becksvart..än! Kanske hon bir silver??? Också väldigt tjusigt :) 

Isa tog en "långpromenad" på en hel kvart med mig imorse! Hon pinnande på snabbt framåt och en bra bit från sina små :) Gissar hon är mogen för  besök av hennes valpar ocm drygt 3 veckor!

Efter 27/5 Mors Dag kan ni boka besökstid men bara en famij / dag och så få som möjligt från samma familj första gången :) Naturligtvis ska alla besökare vara helt friska :) 

Elize med nallen på bilden!

Soliga hälsningar från valplådan

 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan