Värmebölja!!

14. maj, 2018

Värmebölja!!

Nu är det riktigt varmt..dygnet om nästan! Även valparna känner av det..tror jag ! Ligger utspridda och gärna på rygg, kanske för svalka sig :)? Fast än så länge ska dem ha det riktigt varmt! 

Det görs tappra försök, att stå på alla fyra ben, inte helt lätt än! Ögonen öppnas mer och mer! Gaspie tar det lite lugnt med det  men imorgon tror jag han öppnar sina blå ! Jazza har börjat kika lite grann med vänstra ögat.

Snart kommer valparna också börja höra ! 

Iniza och Izelin har börjat nafsa lite på varandra,så snart börjar nog valpbuset :) 

Inatt flyttar jag ut från valprummet och kommer med all säkerhet vakna tusen gånger för att springa upp  och se så allt står rätt till i lådan ! Borde inte oroa mig, då Isa är en duktig mamma till sina små!

Pappa Caspian har idag blivit fyra på jakten av  viltspårpokalen, inte illa och stort grattis till den gossen  :) Isas bror har ocså varit duktig och kom femma i rallylydnad! Stort grattis till den gossen också ! Lånar en bild av matte Malin på den sötnosen! Man kan göra så mycket med dessa små pälstussar! 

Nu är det inte så långt kvar, till  första möte med er nya familjemedlem ❤

 

 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan