3 veckor och 3 dagar

22. maj, 2018

3 veckor och 3 dagar

Här går det undan med färdigheter! Iniza kravlade över tröskeln i valphagen, då mamma Isa stod på andra sidan och frestade med mjölkbaren!! Tur jag just då satt i hagen! Blev lite ombyggnad för att försvåra så tidiga rymmningar!

Just nu är Gaspie Iselin och Iniza störst! Lilla Elize är minst sedan Bella men knubbiga Inte så konstigt då de var minst fid födseln men gissar dem blir lite mindre som vuxna :)   Mamma Isa är ju ganska liten !

Ja Isa ser just nu väldigt luggsliten ut!! Hennes matintag under dräktigheten var inte optimal, Bara människomat och rent protein gick ner! Så inte konstigt hon tappar så mycket päls så här tidigt! Har fått kippa henne ordentligt men på Isa växer pälsen fort, så snart ståtar hon i sin fina päls igen!

Med detta vi jag säga det är mycket viktigt lilla hunden får mat som är anpassad till den:)

Toabesöken är småttingarna  riktigt duktiga på redan ! De flesta kissepölar hamnar på kisseunderlägget ( Puppy Pads) Längre fram går inte Puppy Padsen  så bra att använda , då det blir dragkamp med dessa mellan valparna och strimlas sönder helt🤪

Vi fortsätter med att prova mat och igår blev det smak på lite färskfoder! Det passade Bella utmärkt men är för tidigt att äta större portioner än! Kan vara pyttesmå ben i som jag pillar ut med stor noggrannhet! Går bättre när småttingarna får sina tänder!

Iselin som är omdöpt till Elsa av sin familj  byter redan färg till ite ljusare creme:) Hon har just nu en lite rödlätt kappa och öronlapparna är lite rödaktiga!  

Det är ganska svårt fota dem nu och inte så bra  för dem med blixt, då valparna kan se! Tar inte så många bilder just nu men snart kommer ni ju på besök !  

På bilden söta lilla Bella❤

Hälsningar från valplådan

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan