Valpbesiktning 28/6

12. jun, 2018

Valpbesiktning 28/6

Har nu fått tid hos veterinären 28/6 och valparna bör då åka hem senast 3/7!

Det  är hårda och tuffa lekar som råder i valplådan nu🤪 Det skriks och pips en hel del och jag tycker det är underbart när dem sover! Brukar sära på dem så ofta det går och alla tycker det är mysigt komma upp i min famn för liten egentid! Zindy är glad i alla valparna och överlycklig när hon får "låna" en! Zindy aktar sig noga för deras tänder men vill så gärna vara nära :) Mina andra damer tycker mest det är en besvärlig liten huliganhop ! 

Till natten stänger vi dörren till valprummet och  när valparna ser det.Här går det bra,då dem har varandra! Lite pip kan det bli men går snart över :)  Isa sover med oss, så lite träning blir det allt för dem små :)

Vaknade kl 0430 denna morgon, gjorde valparna och det var snabba ryck att ge dem mat, så det blev lite lugn o ro! Isa gav dem också di men jag vill hon ska sluta nu!! Ser så luggsliten ut min lilla prinsessa !

Efter städning, bytt vattenskål och diverse underlag somnade odjuren som var vakna ca 40 min! Slängde mig i min säng och somnade på studs! Sedan sov småttingarna och jag  ända till kl 0915..halleluja :) Är nästan pigg idag :)  

Hälsningar från valplådan

Inatt so

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan