Rallymix

16. jun, 2018

Rallymix

RallyMix 

RallyMix® är en kul och spännande hundsport som lär dig hur du ska träna din hund på ett positivt sätt. Sporten inkluderar belöningar som mys, godis, röstberöm och lek, och dessa förstärker både dig och din hund under hela er träning. När det är dags att tävla kommer du dessutom att få högre poäng om du är duktig på att belöna din hund.

I RallyMix® lär sig både hund och ägare steg för steg hur man tränar på ett roligt och etiskt riktigt sätt.Sporten är en salig mix allmänlydnad, freestyle, tävlingslydnad och agility.

Häng med i denna internationella hundsport och bli en rallymixare du också!

Kanske man kan få info på denna sida var man kan träna....  sv-se.facebook.com/RallyMix

Eller lära sig av boken "KLICKERTRÄNING FÖR NYBÖRJARE"

Så säger andra om RallyMix

Provade RallyMix idag och är fast! Jag vill rallymixa för att det helt enkelt är sååååå roligt för både mig och min hund!

Jesper MattssonKommentar från Facebook

Marie Mimmi Södersteen

Jag gillar att rallymixa för i det forumet duger man precis som man är, både hund och människa. Om du möter situationer i livet på samma sätt som i Rallymix (belöna även för de små framstegen :)) så blir det så mycket roligare. 🙂

Marie SehlinKommentar från Facebook

Lika mycket hjärngympa för både hund och förare. Passar ju alla åldrar, har idag tränat med en 2-åring en 7-åring och en gammal dam på 12 år. =) Lika uppskattat av dom alla. =)

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan