Bustroll

24. aug, 2018

Bustroll

Nu har skolorna börjat här och tystheten bortflugen :) Ser ungarna med förälder  gå till skolan från mitt fönster och önskar dem alla föräldrar som släppte sin dj..la mobil någon gång, så lilla barnet känner att en förälder är med🤪 Sedan har vi dem som cyklar på våra smala trottoarer för att snabbt komma fram till något , så Hulda eller Egon med rullator får slänga sig ut i vägen för att ingen olycka ska ske! Förstår inte var empatin tagit vägen???  

Tur jag har min valplåda att gå till när jag blir ilsk! Mina två juveler gör alltid mig varm i hjärteroten ❤ Inget undra på man föredrar hundar :) 

Chess och Betsy kan mycket nu, äta själva,kissa själva och bajsa själva, även om Rosa försöker ta hand om det mesta ! Små käcka skutt har dem också lärt sig men tappar balansen ganska lätt än:) Inte så lätt med skutt när man är lite baktung :) Söta är dem så det räcker och blir över!

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan