Valparna 5 veckor och ögoninflammation på Zindy

1. sep, 2018

Valparna 5 veckor och ögoninflammation på Zindy

Inatt blir småttingarna 5 veckor.Tiden går så fort så :)

Bägge är väldigt sällskapssjuka och blir överlyckliga när man kommer in i hagen. Det blir massa valppussar och bita i näsan är populärt! Nu börjar dock pirya tänderna poppa upp, så nu blir det inget bitande mer i mig🤪

Lapa vatten från egen skål gick lätt som en plätt med en gång! Zindy väntar o väntar på att få bli lektant men måste bli helt frisk först! Efter sitt elaka virus fick hon svår ögoninflammation i bägge ögonen! Såg riktigt hemskt ut och kom bara helt plötsligt! Hennes immunförsvar är väl inte på topp än! Veterinären gav henne antibiotika via en spruta och Zindy har nu fått salva till ögonen och droppar mot värk som hon tycker smakar förfärligt! Hon är redan bättre bara på en dag😀

Visar en bild på ögat som ser otäck ut för ni inte ska bli så vettskrämda som jag blev om! Inbillade mig ett tag hon hade Cherry Eyes .Zindy var också mycket ljuskänslig och det värkte nog också.(( Man ska ALLTID gå till veterinär när hunden kniper med ögonen och är ljuskänslig !

Nu hoppas jag allt elände är över för detta år och att det blir en fin höst! Trots första höstdagen är det sommarvärme som och jag börjar längta efter Herr Frost ! Härligt med olika årstider:)

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan