Träning med Ella och Zindy

5. sep, 2018

Träning med Ella och Zindy

Valparnas besök igår föll i gord jord av mamma Rosa och de små  :) Betsy flyttar till Marstrandhållet och Chess  till Tjörnhållet :) Just nu undrar jag hur i hela fridens namn jag  ska kunna skiljas från dem❤ 

 Efter det valpbesöket provade jag stänga dörren om valparna, lite träning för framtiden! Det rådde delade meningar om detta och jag öppnade dörren strax igen  och bägge somnade på studs!

Hade tänkt småttingarna skulle sova själva på natten utan mamma Rosa men även det råder det delade meningar om , med Rosa då. Hon väcker oss var fjärde timma för att ge di till sina små🤪 Klart hon ska få :) 

Tant Lilly med barnarnet Zindy har idag fått vara inne och hälsa på småttingarna! Käraste Tant Lilly som älskar valpar var helt salig :) Hon kan få mjölk bara hon ser valpar :) 

Idag kommer Ella Bus som ska träna  med Zindy inför utställningen  på lördag! Såg på PM det är 8 Havanaiser anmälda  och undrar vilka det är:)  Inofficiella utställningar är bra träning för nybörjare och osäkra mig,  även om det glider in hundar med  lååånga tjusiga titlar!! 

Zindy är inte i sitt bästa utställningskick men glad och frisk och det räcker gott en bit :)

Ska bli så kul, har inte varit på en utställning på länge, då vi haft smått här hemma:) Hoppas nu Sofie och Ella  gillar detta  roliga spektakel :))

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan