Sista natten med gänget!

29. sep, 2018

Sista natten med gänget!

Besiktningen på valparna gick galant och allt var utan anmärkning😀Bilfärden var heller inga problem! Bägge somnade nästan med en gång!

Nu har Chess åkt hem och det svider allt lite i hjärtat💔Vi hann med ett bad och lite snack om hur pälsen ska tvättas! Även det klarade han galant !Vet ju han får det bra och vi kommer träffas framöver! Han är den största valp jag leverarat 2900 gr( inte tjock)och hade högsta födelsevikten i min kennel...270 gr!!! Ska bli spännande se vart det barkar hän med den grabben ? Chess ändrar också färg från becksvart till kanske sobelfärg, just nu runt ögonen och lite på ryggen , kanske blir som mamma havannabrun och creme  ...vi får se och spännande är det :) Han är en riktig myskille och kommer vara saknad! Lycka till ute på Tjörn med matte Lena och jag är säker på charmar alla han möter :)

Imorgon åker Betsy hem till kossor och får! Passar denna kavata dam utmärkt:) Söt som socker men skenet kan bedra :) 

Rosa har tagit allt med ro men letade en stund efter Chess,då kom Betsy och busade och allt var glömt. Undrar hur det blir imorgon?

 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan