Regn o rusk

8. okt, 2018

Regn o rusk

Nu har det gått en liten tid sedan Rosas små flyttade. Saknar dem naturligtvis men vet dem har det bra❤ Blir så glad av bilder och positiv info om småttingarna! Ska bli spännande hälsa på dem i framtiden någon gång!

Har nu fullt sjå att få fem damer fina i pälsen som jag varit lite slapp med ett tag🤪

Det visar sig med en o annan tova och underull som ska kammas ut! Ska adrig slarva mer med pälsen! Provar lite nya schampo och blev positvt överaskad!Fast  det som passar Luna, passar inte Zindy tex . Det är en djungel med dessa schampo och man får helt enkelt prova sig fram vad som passar sin egna hund ! Att kolla pälsen lite varje dag är bra, då hinner man hindra att större tovor bildas. Det är underullen som ställer till det och man ska kamma ut underullen ordentligt ur pälsen ! 

Imorgon blir det havet eller skogen med alla damerna och husse får också följa med:) 

Planer på valpar finns hela tiden men vet inte riktigt när ? Zindy ska nog snart löpa och nästa löp efter det blir det parning om allt går väl!

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan