Stadsvandring

9. nov, 2018

Stadsvandring

Har kommit in i en härlig lunk :) Kl 0700 får Isa o Zindy gå med mig i bullertrafik ner till centrum  och  efter det blir det lugna Näckrosdammen hem ! Rutten tar drygt en timma och kaffet smakar så gott när vi kommer hem :) Spralliga Zindy vilar tom efter den rundan.Mycket ljud och mååånga möten med hundar tar på krafterna. 

, Imorgon lördagkommer en annan sprallig tjej, nämligen Ella Bus med sin familj  ❤ Hon ska badas och göras fin! Är så nyfiken på utvecklingen på hennes päls.

Hon är så duktig och står still under "storfönen" med mattes hjälp som håller i ett gott tuggben Ella får gnaga på under tiden!   

Att klippa klor kan vara en mardröm ibland för både hund och människa.Bra att vara två , där en lockar med något gott och en klipper, kanske bara ta en eller några klor  i taget! Glöm inte berömma valpen, så det blir en  någorlunda positiv upplevelse!

Trevlig Helg :)

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan