Snart vecka 2

22. nov, 2018

Snart vecka 2

Imorgon går Isa in i vecka 2 i sin ev. dräktighet! 

Kanske gör ultraljud på Isa denna gång? Dräktigheten kan säkerhetsställas, som vanligtvis utförs tidigast 28 dagar efter parning. Tillförlitligheten vid en positiv dräktighetsdiagnos är hög.

Fast bara om jag känner mig väldigt osäker och inte ser några andra tecken?

Mina tre löptikar börjar lugna ner sig efter sina höglöp. Det har varit full rulle natt som dag🤪

Snart ska  alla få gå lösa i skogen igen! Det är mycket spring i deras ben nu :)

Lilla Ella snart sju månader har fått öroninflammation :( Det är viktigt hålla örongångangarna fri från pälsstrån. Dra lite försiktig, så brukar en del ludd lossna! Ryck inte, då kan det bli sår och det gör ont! Fetvadd i öronen år också bra vid bad!

Min nya borste jag skrev om i ett annat inlägg är nog bra och behaglig  för långhåriga Havanaiser och tar en del underull och lätta fluffiga tovor! Gäller bara komma på hur borsten bäst ska användas :) Annars tycker jag en spratts kam nr 67 som finns här www.haromi.se är mycket bra:) Alla pälsar är olika!

Snart dags att anmäla till My Dog och jag känner mig osäker på Zindys päls ska duga ?? Vi har jobbat en hel del med underull och valppälsen i topparna är lite frizzig! Hoppas alla hennes andra fina egenskaper räcker och hon är ju bara 20 månader då! 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan