Hälsotest snart och en söt farfar!

6. apr, 2019

Hälsotest snart och en söt farfar!

Efter några härliga "sommardagar" här i Göteborg är det nu lite svalare igen! Det växer så det knakar i marken och vissa häckar har blivit gröna:)  Våren är precis lika spännande varje gång.

 Igår hade vi turen träffa på Isas svarta lilla valp, Millie 11 veckor nu   och så söt jag nästan svimmar:) Glädjen blev stor när mor o dotter möttes❤Lite "jage" och uppfostran hanns med  och naturligtvis hängde Zindy på:) 

Imorgon ska Zindy och Simson  på hälsoundersökning! Alltid lite nervöst det ska hittas något konstigt!!! Bägge måste vara friska då det är tänkt Zindy ska bli mamma i ganska snar framtid?? och Simson pappa ( på en annan kennel då) !

 

En bild på den sötaste farfar jag någonsin sett , till Zindys kommande kull, ser ni på bilden! 

Hopps nu lilla fröken är helt frisk enl.veterinären och vi kan ju bara önska farfars synliga gener hänger med till Zindys kull :) Pappan är ju också söt och av mindre modell!

Ha det gott! 

 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan