Dag 18 för Zindy

5. jul, 2019

Dag 18 för Zindy

Igår var vi vid Askimsbadet och säppte lös hela gänget.Alla hade mycket spring i benen t o m Tant Lilly:)

Då hela flocken löpt nästan samtidigt, har det varit koppel på ca 1 1/2 månad. Alla hundar behhöver sträcka ut sig ordentligt. Zindy var så pigg och busig efter mest sovit i två veckor?

Hon har fortfarande mycket god aptit men i morse lämnades halva frukosten? 

Det är frusterande att inte veta 100% om hon är dräktig! Hennes tecken på dräktighet stämmer också in på skendräktighet men det har hon inte varit förr, synligt iaf. Man kan  ta ett blodprov för att se om tiken är dräktig men det visar positivt även om valparna resoberats som kan ske fram till och med  5:e veckan! Så vi väntar o väntar tills magen blir rund o go ❤

Just nu är hon i den mest känsligaste perioden fram till dag 30, då de blivande fostrens utveckling går i rasande fart. Vi tar det lugnt med henne och okända hundar får hon inte träffa.

Kommande vecka kanske Zindy mår illa, det kan ju vara liksom ett kvitto på dräktighet:) 

Det frågas lite om färger på kommande valpar. I denna kombinationen finnns choklad,rött, svartvitt, svart, guld ,vitt, sobel ,ja nästan alla fäger en Havanais kan ha! För att vara säker på vilka  färganlag hundarna bär, får man testa dem. Tror man måste skicka det blodprovet till Tyskland?

Det gör inte jag, utan tycker det är så spännande se vad för färg valparna har när dem föds.

Visar en bild här på Zindy som är sobel och hur färgen kan ändras med åren:)

Vi hörs snart igen :)

 

 

 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan