Text

28. feb, 2021

Text

Än är det vinter kvar säger mor men imorgon är det i a f vårens första månad😀

Det är en spännande månad då Zindy ska löpa och paras med Milton! Än så länge syns inga tecken på det. Gissar det blir i slutet av mars?? Zindy löper var 7:e månad och har hitils varit punktlig med sina löp!

Får så många förfrågningar om valp och det är omöjligt svara på alla! Nu måste vi vänta på att Zindy först ska paras och att hon vill det själv:) Innan dess tar jag inte mot fler intressenter!

Många klipper sina valpar redan pga att dem inte ser ögonen ??? Det finns spänne och bra gummiband av latex som kan hjälpa till! Lite vaselin under ögat så stråna hålls på plats är också bra! För vi vill ju hemskt gärna att Havanaisen ser ut som en Havanais :) 

Kamma med liten tät kam varje dag, så att underullen inte tar över. Den kommer alltid tillbaka när man klipper sin hund. Här en bild på ett skräckexemplar på " klippt" Havanais😮 

 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan