Dag 45

26. maj, 2021

Dag 45

 Inte så långt kvar nu :)
Tycker magen är stor och hon har  ökat sin vikt med 1,4 kg!!
Zindys mage börjar bli ganska hård eftersom fostrens skelett börjat mineraliseras och vi kan då snart känna på första "sparkarna"!
Helst vill lilla damen vila nu eller vagga fram i långsam takt på promenaden!
Pälsen över ryggen putar ut ganska mycket och hon ser väldigt bred ut från ovan:)) Hon bär nog sina små väldigt högt...än! Magen "trillar" ner i slutet av dräktigheten.
Det är tvära kast i matsvängen vill jag lova ! I förrgår passade bara kokt skinka(knappt) och man såg hon mådde lite illa! Det trycker väl på lite obehagligt därinne i magen!
Igår tjatade damen till sig två rejäla måltider och det innan kl.hunnit bli 1000 ! Får se hur det blir idag?'' Jo minsann, en nätt liten  frukost slank ner  och vi är tacksama för det :)
Mjölkproduktionen börjar sakteliga nu och bakersta juvren börja svullna lite! Tänk så finurlig hjärnan  är som vet vad den ska göra med Zindys dräktighet :)
Zindy födde sin förra kull på natten till dag 61 och inte 63 som jag skrev i ett annat inlägg!
Så kanske väntan blir lite kortare?
Vi får väl vänta och se helt enkelt!

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan