Dag 52

2. jun, 2021

Dag 52

Snart är dag 52 till enda och det är ca 10 dagar kvar till beräknad valpning ??
Zindy krånglar med maten igen och hoppas magen snart sjunker ner, så det kanske känns lite bättre ! Tror hon mår lite illa igen av allt som trycker på! Dock äter lilla damen diverse godsaker, så en o anna kalori slinker allt ner:)
Vi går kortare promenader, då hon visar att hon blir trött fort. Zindy bestämmer takten och jag följer med. Det blir varmt på dagen nu  men vindarna är svala, tack o lov ! Vi sitter mest under träden, så hon får skugga.
Hon har svårt att komma till ro ,vankar omkring som en anka, flämtar mycket och byter ställning stup i kvarten!. Hoppar fortfarande smidigt upp i min säng! Så det blir lite hackigt med min sömn! Valparna sparkar och det stör henne nog lite ibland!
Hennes juver börjar fyllas av mjölk och spenarna är mörkrosa! Valparnas hjärtan slår snabbt, 200 slag/ minuten! Snart får vi se vad som gömmer sig i Zindys mage:) 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan