Sommarhetta!!!

25. jul, 2021

Sommarhetta!!!

Idag får vi nog stanna inne? Det är så himla varmt även i skuggan! Fast igår var det ganska svalt när solen försvann från trädgården precis under plommonträdet, där vi håller till . Då piggnade alla till och det busades hej vilt. Är det för varmt, sover dem bort tiden!

Är vi inne kör vi  "tjurrusning" mellan valprum och köket istället  och Zindy leker "jage" med dem :) Motion får dem alltid ändå med både brottning och spring:)

 Vi är ute ett par timmar utan mamma Zindy, så jag har smått börjat skilja dem åt nu ! Fast glädjen står högt i taket när mamma Zindy återser dem igen:) Annars tycker hon det är otäckt ge di nu när tänderna finns men gör det ändå under morr och skäll 😲

Alla har sin alldelese egna personlighet och är så roliga att se på nu:) Det kivas en del om vem som  kanske har högst rang, så ibland blir dem lite sura på varandra men går undan då:) 

Tiden rusar iväg nu och snart flytter hela gänget! Undra hur jag ska klara det??

Noa flyttar till Uddevalla och där får han det fint :) 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan