BREVET FRÅN MIO

24. nov, 2022

BREVET FRÅN MIO

TACK FINASTE MIO ( TRULS) MED FLOCK FÖR DITT BREV! DET GLÄDER MIG MYCKET DU HAR DET SÅ BRA DÄR BORTA I SKÅNELAND:) 

HOPPAS VI SES NÅGON GÅNG PÅ STRANDPROMENADEN🙂

Hej Laila!

Tack för att du tagit så väl hand om mig sedan jag föddes. Jag är en trygg, pigg och glad hund och min nya familj tycker att jag är underbar och de är väldigt glad över att jag fick bo hos dom!


Första kvällen i mitt nya hem – Tindra och Noa myser med mig.

Första kvällen morrade och skällde jag på altandörren då jag såg min egen spegelbild i rutan. Men nu ligger jag gärna och tittar ut och myser.

På söndagen var det blå himmel och strålande sol och jag var mkt ute och lekte; i vår trädgård, på åkern som gränsar till vår trädgård och i skogen.

Vi gick till en liten julmarknad med sång i Strandbaden där vi bor. Jag satt i min väska och spanade på allt spännande!

Att krypa under saker är kul! Här ligger jag under en av fåtöljerna. Jag har också krupit under mattes säng – matte säger att det är bra att jag dammar golvet

Att ligga på rygg älskar jag! Både när jag vill bli kliad, men också när jag sover. Här är en av mina bäddar. Den ligger jag också i när jag åker bil. Åka bil är inget jag stortrivs med, men vi har åkt ett par korta turer och idag la jag mig och sov då det inte var lönt att jag gnydde.

Det här är min favoritbädd. Den sover jag i på natten nedanför mattes säng. När jag behöver kissa gnyr jag lite och då vaknar matte och går ut med mig i trädgården. I natt la vi oss vid 23.15 och sedan väckte jag matte vid 03.30 för att både kissa och bajsa ute på åkern. Efter det sov jag vidare till kl 8.00. Det var skönt att sova rejält då jag varit mkt aktiv perioder av dagen.Både jag och tonåringarna i huset tycker mycket om att sova, gärna tillsammans.

Min andra dag i Strandbaden var det jättemkt snö – usch så kallt och blöt, jag ville knappt gå ut. Mormor kom och hade köpt en tröja till mig.

Då gick det lite lättare att vara ute i snön.

Matte gjorde en gång till mig i trädgården så att jag skulle vilja gå ut och kissa. Här ser du första delen som hon skottat, men sedan skottade hon längs hela staketet också.

Idag lekte och sprang jag jätte mkt utomhus – jag och Matte hade väldigt roligt. Efteråt var det skönt att sitta i fåtöljen i mattes knä och vila.


Att mysa med Tindra och Noa är såååå mysigt.

Det var så skönt att jag fick med mig en filt från dig som jag kunde mysa med mina första dagar – TACK

Vi hörs någon annan dag!
Blöta pussar och hälsningar från Mio
PS. Min nya flock hälsar så gott!!DS

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan