24. maj, 2016

Gott med råa revben:)

Gomorron :)

Har precis kommit in efter en promenad med Bishop. Maj månad är min absoluta favorit . Äppleblomster, syren och liljekonvaljer gör mig alldeles yr i mössan av gläje! Det är också alldeles ljummet och fräscht ute. Vill helst inte vara inomhus alls:)

 Bishop provsov i helgen hos sin nya matte:) Det hade gått strålande och han sa inte ett pip:) Idag ska han på besök igen hos matte Susanne och kompisen Memphis:) Stackars Memhpis som fick sig ett tjyvnyp på dem ädlare delarna när han låg på rygg och gosade sig🤪 Tack o lov gick det bra men han lägger sig nog inte på rygg igen, när Bishop är i närheten!

Idag ska Bishop avmaskas igen! Bra att göra i god tid för 12 veckorssprutan som blev 13 veckorssprutan Besiktingen blev ju lite sen, så det räckte fylla på vaccinet  i vecka 13 enl.veterinären.

Bishop är en väldigt duktig kille som går i koppel jättefint. han kommer på inkallning också....just nu iaf!! Han tjoar rejält när han vill ut och göra nummer två! Olyckor sker ändå ibland och då, om man har tur, på en tidning!

Torsdag blir spännande:) Då får vi finbesök av Bella Bus med matte  Eva❤

Luna och jag tränar för vår lilla utställning som är snart! Hon har inte glömt hur man gör och är så duktig:) Hoppas hon bara kommer ihåg det i ringen!!!

Rosa fick jag klippa ner MYCKET igår:( Hon var en enda stor tova. Efter 5 valpar som hon skött om och låtit dem hänga i pälsen, så blev det som det blev! Jag har nog varit lite slarvig också!! Tur jag har på papper, hennes päls är utmärkt enl domaren:)

Vi hörs:)