Är du intresserad av en Havanaisvalp från oss ,så hör gärna av dig via mail eller telefon som första kontakt! Berätta  om hur lilla hunden ska passa in hos dig/er och om eventuella önskemål , hane eller tik tex! 

När valparna är ca 4 veckor ,beror lite på mamman,  får valparna ta emot sitt första besök!Tiden före kan ni bli bombaderade av bilder på de små liven 

Viktigt är också att det känns rätt för både er och oss innan vi bestämmer oss, då vi förhoppningsvis ska hålla kontakten många år framöver!

När valpen är ca 9 veckor får den flytta hem till er. Då är den ordentligt socialiserad, har provat bilturer och är van vid  barn!Den har också umgåtts med våra vuxna hundar och säkert busat med dem:)

Innan flytten är valpen avmaskad, vaccinerad och besiktigad av veterinär. Valpen är också chippad ! Dolda Fel Försäkrad. Valppaket med lite foder, ett koppel , en filt med kända dofter i och stamtavla får ni med vid valpflytten!! 

Efter flytten hoppas vi  på fortsatt kontakt ,så vi vet allt går bra! Det ligger också i vårt intresse att fråga om valpens hälsa och utveckling:)

Kanske det finns fler frågor , då är det bara att fråga på:)

Välkomna

Laila och Stefan

 

 

 

Kommentarer

07.02.2022 13:48

Madelene Porshammar

Hejsan,

Vi är en familj på 4, och vi bor i Göteborg. Vi letar valp och kan tänka oss en liten i sommar.

06.01.2022 20:55

Anneli Gyllenborg Lundh

Hej, vi är intresserade av valp i vår. Har förlorat vår hund och är fortfarande för ledsna för att börja en ny relation, men vet att i vår r vi redo att få en ny familjemedlem.

24.11.2021 20:35

Therese Amström

Hej!

Vi är en barnfamilj som bor i Särö, två mil söder om Göteborg. Våra barn är 5 och 9 år gamla.
Vi har tidigare haft vinthund och har nu fastnat för bichon havanais. Planerar ni valpar till våren?